Get Adobe Flash player

 Puur

Een warm welkom bij schoonheidssalon Puur.
Ik ben Melissa Berns, geboren in 1989. In juli 2010 heb ik mijn opleiding Visagie aan instituut Penso te Nijmegen met succes afgerond. Hierna ben ik gestart met de opleiding Schoonheidsspecialiste, waar ik als klein meisje al van droomde. Deze droom is in juli 2011 werkelijkheid geworden. Want vanaf dat moment ben ik een gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Momenteel heb ik ook mijn diploma voor Pedicure behaald dus ook hiervoor kunt u bij mij terecht.

Een behandeling die bij u past.
Tijdens de behandelingen doe ik mijn best om huidproblemen zo natuurlijk mogelijk aan te pakken. Ondersteunend door goede producten en met mijn kennis en ervaring help ik u huid gezond en stralend te houden. Gezicht- en lichaamsbehandelingen worden speciaal op u aangepast, zodat de producten en behandelingen altijd passen bij wat uw huid op dat moment nodig heeft. Bij iedere Puur behandeling is er altijd tijd voor ontspanning, dit is een belangrijke basis voor een mooie uitstraling.

Schoonheidssalon aan huis.
Schoonheidssalon Puur is een schoonheidssalon aan huis. De salon bevindt zich op de begane grond. De salon is met zorg ingericht om een rustige sfeer te creëren waar iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. 

Melissa