Get Adobe Flash player

 Pedicure 

Een kwart van alle Nederlanders laat geregeld hun voeten verzorgen. Dat is best weinig, terwijl we dit deel van ons lichaam dagelijks toch erg zwaar belasten! Daarom zou het juist logisch zijn uw voeten wat extra aandacht te geven. Pijnlijke voeten kunnen gemakkelijk verkomen of verholpen worden door een bezoekje aan een vakbekwame pedicure. En goed verzorgde voeten en teennagels dragen zeker bij aan een verzorgd stralend uiterlijk! Heeft u last van kloven? Ingroeiende teennagels, schimmel, eelt of likdoorns? Dan bent u bij Schoonheidssalon Puur aan het juiste adres.

Pedicure Standaard
Knippen van de nagels, verzorgen van de nagelomgeving,
verwijderen van eelt / likdoorns, behandelen van ingroeiende teennagels,

voetcrème
| ca. 45min |         | € 22,50
Pedicure Wellness
Desinfectie van de voeten, voetbadje, voetscrub, voetmasker, verzorging van de nagelomgeving, ontspannende voetmassage, 
evt. lakken van de nagels, verzorgende voetcrème
| ca. 60min |         | € 26,50
 

 

 Manicure 

De handen en nagels worden blootgesteld aan verschillende soorten van externe agressie; ze worden vaak niet op de juiste manier beschermd. Handen zijn veelzijdig en flexibel, aangezien we onze handen continu gebruiken zijn ze erg kwetsbaar. Handen hebben een belangrijke sociale rol: hun bewegingen en gebaren, zelfs als we onze handen stil houden, vertellen ze veel over ons karakter en over hoe we het leven zien. Ze worden constant blootgesteld aan de omgeving en aan de klimatologische veranderingen zoals: koude, wind, zon, het gebruik van detergenten en veelvuldig contact met water. Ze hebben speciale verzorging nodig om ze mooi te houden en de gevolgen van veroudering tegen te gaan.

Manicure Basic   | € 20,50
Desinfectie van de handen, handscrub, vijlen, nagelbadje, verzorging van de nagelomgeving, handmassage, lakken (basecoat, evt. kleur, topcoat), verzorgende handcrème    

 

   

Paraffine Handpakking

Een paraffine handpakking is een verzorgende en ontspannende behandeling die direct zichtbaar en voelbaar resultaat laat zien. Na de behandeling zijn de handen en nagelriemen gehydrateerd en gevoed. Bovendien voelen ze zijdezacht aan.

Hoe werkt een paraffine handpakking?
Eerst krijgen uw handen een heerlijke peeling om dode huidcellen te verwijderen. Hierdoor kunnen de werkstoffen van de handcrème beter in de huid opgenomen worden. Daarna wordt de handcrème ingemasseerd en de handen één voor één in het warme paraffinebad gedompeld. De paraffine stolt direct, en de handen worden afgedekt met plastic, daarover heen gaat een badstofhandschoen om zo te warmte te behouden. De warmte van de paraffine stimuleert de doorbloeding, het maakt de huid elastischer en verwijdert zo alle afvalstoffen en onzuiverheden. Door de warme paraffine die de huid helemaal afsluit, gaan de poriën openstaan. Op deze manier kan de handcr
ème goed intrekken. Tevens werkt het verzachtend bij mensen met reuma en artritis. De pakking kan nu 10-15 minuten inwerken. Als laatste stap wordt de paraffine verwijderd en voelen de handen zijdezacht aan. 

Nazorg
Om nog langer van de paraffine handpakking na te genieten is het belangrijk om de handen ook thuis goed te verzorgen met een handcrème. Op die manier blijven de handen nog langer zacht aanvoelen. Paraffine heeft bewezen werkzaam te zijn bij verschillende huidaandoeningen, zoals: droge handen, wintereczeem, kloven, reuma, pijnlijke gewrichten en vermoeide spieren.


Paraffine Handpakking         | € 10,50