Get Adobe Flash player
Lichaamsbehandelingen 

Omdat u hem zelf niet ziet, bent u er vaak niet van bewust wat er allemaal op uw rug kan zitten. Veel vrouwen en mannen hebben comedonen of mee-eters op hun rug, puistjes, schilferingen, of andere onzuiverheden. Dit geldt niet alleen voor uw rug, maar ook andere delen van uw lichaam. Lichaamsbehandelingen zijn eigenlijk een soort gezichtsbehandeling voor uw hele lichaam. Met deze lichaamsbehandelingen zal uw huid er zuiver en frisser uitzien en soepeler aanvoelen. Doordat de dode huidcellen worden verwijderd, door middel van een pakking, peeling of scrub, wordt uw lichaam ook mooi egaal bruin als u de zon in gaat. Bovendien gaat u relaxed de deur van de salon uit!
 

Rugpeeling (warme compressen, peeling, verzorgende creme)                             | € 16,50 
Lichaamspeeling (warme compressen, peeling, verzorgende creme)   | € 20,50
Rugpakking (warme compressen, pakking, verzorgende creme)   | € 17,00
Lichaamspakking (warme compressen, pakking, verzorgende creme)   | € 21,00
Lichaamsscrub (warme compressen, scrub, verzorgende creme)   | € 15,50
Wellness Rug behandeling ( Rugpeeling, Rugpakking, Rugmassage)
  | € 49,50
     

 

 Massages 

Een massage is een heerlijke manier om lichaam en geest volledig te laten ontspannen en even op een natuurlijke manier te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven. Het heeft een weldadige, verfrissende uitwerking, zowel fysiek als psychischEen massage kan klachten zoals rugpijn, RSI, stijve spieren, slapeloosheid, en stress voorkomen en tegengaan. Het ontspant uw spieren en verbetert de circulatie van bloed en lymfe in uw lichaam. Na een massage zult u merken dat spieren soepeler worden en de doorbloeding beter. Hierdoor heeft u er ook lang na de massage nog profijt van. Kortom een massage is een heerlijke manier om even helemaal te ontspannen en tot uzelf te komen! 

Gezichtsmassage                                                                       | 20 min      | € 17,50                       
Japanse gezichtsmassage            | 45 min    | € 28,50
Klassieke ontspannings massage (rug, nek, schouders)            | 30 min    | € 22,50
Hotstone massage (rug, nek, schouders)            | 30 min     | € 27,50
Hotstone massage (rug, nek, schouders)            | 45 min    | € 37,50
Indian Candle Massage (Rugmassage met warm kaarsvet)            | 20 min    | € 19,50

 

Japanse gezichtsmassage 
In de Japanse cultuur word het gezicht beschouwd als ''de spiegel van de gezondheid''. Japanse gezichtsmassage is een verfijnde massage die de oppervlakkige en diepe gezichtspieren, drukpunten en meridianen behandelt volgens de Japanse medische traditie. 

Gezichtspieren worden veel te weinig gebruikt, waardoor men zwakke gelaatsspieren heeft die onvermijdelijk gaan zakken. Wanneer de spieren zakken, zakt ook de huid mee die daaraan vast zit. Zwakke gelaatsspieren zijn één van de belangrijkste bronnen van het verzakken en verslappen van het gezicht. Dit komt bij de meeste van ons voor naarmate men ouder wordt. Deze verzakkingen zijn een gevolg van de afname van collageen en elastine, de verbindende vezels in onze huid. Hierdoor krijgen we wallen onder de ogen, losse huidplooien in de bovenste oogleden, onderkinnen, hangwangen en rimpelige halzen. Door gebrek aan stimulatie wordt het spierweefsel dunner. Door deze massage wordt het spierweefsel weer elastischer en strakker; het neemt in omvang toe en wordt weer sterker. 

De gezichtsbehandeling werkt in de diepte om zo de bloedcirculatie te stimuleren en de toxines vrij te maken van de onderhuid. Doordat deze massage de huid tevens strakker maakt zullen de rimpels minder zichtbaar zijn. Door deze massage wordt u niet alleen verwend, maar bovenal zal uw gezicht gezondheid uitstralen. Elk deeltje, van de schouders tot de kruin, krijgt de nodige aandacht met specifiek aangepaste massagetechnieken. De combinatie van deze technieken ontspant en verjongt de gezichtshuid.

Japanse gezichtsmassage bestaat uit een ontspannende schouder en nekmassage, een massage van de gezichtsspieren, stimulatie van de meridianan, een hoofdmassage, een lymfedrainage. Het heeft niet alleen een natuurlijk facelift effect. Het harmoniseert u ook op lichamelijk, emetioneel, mentaal en spiritueel niveau. Het verhoogt de immuniteit en optimaliseert het hormonale systeem.


De behandeling resulteert in:
- Facelift op natuurlijke wijze
- Afremming van het verouderingsproces
- Stimulatie van productie van collageen
- Verbeterde bloedcirculatie en stofwisseling
- Gezonde kleur
- Verhoogde hydratatie en voeding van de huid
- Verminderde fijne lijnen en rimpels
- Jeugdige en gezonde uitstraling
- Verhoogde vitaliteit
- Persoonlijk evenwicht


Iedereen kan genieten van de weldadige ontspanning die een Japanse gezichtsmassage biedt. Ook ideaal voor mensen die geen volledige lichaamsmassage willen ondergaan, maar toch de ontspannende en verjongende resultaten van een massage willen ervaren. De behandeling voelt behaaglijk en aangenaam aan. Men voelt zich ontspannen, in slaap willen vallen en men zal de energie voelen vloeien naar de huid.
Hoe lang het zal duren voordat men resultaten ervaart/ziet kan per direct zijn, maar het merendeel van de behandelden ziet bepaalde resultaten reeds na 3 sessies en duidelijk merkbare veranderingen na 10 - 15 sessies. U hoeft het natuurlijk niet als een kuur te nemen, u mag ook deze massage puur als verwennerij zien op een Japanse manier!

Tip: Kort voor de behandeling dienen mannen zich zeer glad te scheren!

Japanse_gezichtsmassage.jpg